• 远程专业
  • 高升专
  • 专升本
  • 专本套读
  • 远程教务
  • 报考指南
  • 考试计划
  • 复习资料
  • 历年真题
  • 统考经验
  • 实践论文
  • 学士学位
  • 新闻动态
  • 学院新闻
  • 自考新闻
  • 远程新闻
  • 研究生
  • 办学许可证
  • 组织机构证
  • 网上报名
  • 自考报名
  • 成考报名
  • 手机报名
  • 常用查询
  • 自考成绩查询
  • 考试计划查询
  • 录取动态查询
  • 毕业证书查询
  • 论文成绩查询
  • 学位英语查询
  • 关于我们
  • 复习资料
    您所在的位置: 主页 > 远程教务 > 复习资料 >

    大学英语B2

    来源:未知 发表时间:2017-06-21 18:42 作者:admin 点击:
    大学英语B2
    一、交际英语
    1.- How good the news is for you!
    - ______________.
    A.You are kind to tell me
    B.I'm glad to see that
    C.It's kind of you to say so
    D.It's nice to hear from you
    答案:C
    2.- What's wrong with you, dear?
    -_________
    A.I didn't go to school.
    B.I have a terrible headache.
    C.I took the kids shopping today.
    D.It is a beautiful dress.
    答案:B
    3.- Must I take a taxi? 
    - No, you ________ . You can take my car.
    A.had better to
    B.don't
    C.must not
    D.don't have to
    答案:D
    4.- Thanks for your help.
    - __________
    A.My pleasure.
    B.Never mind.
    C.Quite right.
    D.Don't thank me.
    答案:A
    5.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?
    - ________
    A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.
    B.Of course not. I have no idea.
    C.No, I can't.
    D.That's all set.
    答案:A
    二、阅读理解
    Smith was a landlord. He loved money very much and never gave anything to anybody. Soon he became rich.
    One day the weather was fine. There wasn't a cloud in the sky and the sun was very warm. The landlord was walking along a river with his friends, when, all of a sudden, he slipped and fell into it. He cried, “Help! Help!” One of his friends held out his hand and said, “Give me your hand and I will pull you out.” The landlord's head went under the water and then came up again, but he did not give his hand to his friends. Then another of his friends tried but the same thing happened.
    Just then a farmer came over and saw all this. He knew the landlord very well. He said to the others, “Let me try.” He held out his hand and said to the landlord, “Take my hand and I will pull you out.” Hearing this, the landlord took the farmer's hand, and in a minute the farmer pulled the landlord out of the water.
    All the others got very surprised at this and asked the farmer, “Why did he give his hand to you but not to us?” The farmer said, “You don't know your friend very well, When you say 'give' to him, he does nothing, but when you say 'take' he takes.”
    6.Smith was a farmer.
    A.T
    B.F
    答案:B
    7.Smith became very rich, because he never gave anything to anybody.
    A.T
    B.F
    答案:A
    8.One day Smith was walking along a lake with his friends.
    A.T
    B.F
    答案:B
    9.The rich man held out his hand when he heard “Take my hand.”
    A.T
    B.F
    答案:A
    10.His friends knew the rich man very well.
    A.T
    B.F
    答案:B
    What makes a person a scientist? Does he have ways or tools of learning that are different from those of others? The answer is “no”. It is not the tools a scientist uses but how he uses these tools that makes him a scientist. You will probably agree that knowing how to use a power is important to a carpenter. You will probably agree, too, that knowing how to investigate, how to discover information, is important to everyone. The scientist, however, goes one step further, he must be sure that he has a reasonable answer to his questions and that his answer can be confirmed by other persons. He also works to fit the answers he gets to many questions into a large set of ideas about how the world works.
    The scientist’s knowledge must be exact. There is no room for half right or right just half the time. He must be as nearly right as the conditions permit. What works under one set of conditions at one time must work under the same conditions at other times. If the conditions are different, any changes the scientist observes in a demonstration must be explained by the changes in the conditions. This is one reason that investigations are important in science. Albert Einstein, who developed the Theory of Relativity, arrived at this theory through mathematics. The accuracy of his mathematics was later tested through investigations, and Einstein’s ideas were shown to be correct. A scientist uses many tools for measurements. Then the measurements are used to make mathematical calculations that may test his investigations.
    11.What makes a scientist according to the passage? ________
    A.The tools he uses.
    B.The way he uses his tools.
    C.His ways of learning.
    D.The various tools he uses.
    答案:B
    12.The underlined part in the passage shows_______.
    A.the importance of information
    B.the importance of thinking
    C.the difference between scientists and ordinary people
    D.the difference between carpenters and people with other jobs
    答案:C
    13.A sound scientific theory should be one that _________.
    A.works not only under one set of conditions at one time, but also under the same conditions at other times
    B.does not allow any changes even under different conditions
    C.can be used for many purposes
    D.leaves no room for improvement
    答案:A
    14.The author quotes the case of Albert Einstein to illustrate __________.
    A.that measurements are keys to success in science
    B.that accuracy of mathematics
    C.that investigations are important in science
    D.that the mathematical calculations may test his investigations
    答案:C
    15.What is the main idea of the passage? ________
    A.The theory of relativity.
    B.Exactness is the core of science.
    C.Scientists are different from ordinary people.
    D.Exactness and ways of using tools are the keys to the making of a scientist.
    答案:D
    三、词汇与语法
    16.I forgot to return the book to you yesterday. So I _____________today.
    A.might do it
    B.must do it
    C.had to do it
    D.must have to do it
    答案:B
    17.Suzan speaks English _______John.
    A.so fluently as
    B.as fluent as
    C.more fluent than
    D.much more fluently than
    答案:D
    18.He _______ lives in the house where he was born.
    A.already
    B.yet
    C.still
    D.ever
    答案:C
    19.- Write to me when you get home.
    - OK, I _______.
    A.must
    B.should
    C.will
    D.can
    答案:C
    20.Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.
    A.which
    B.that
    C.where
    D.on which
    答案:C
    四、完型填空
    I have been in London for two weeks. I don't speak English well at all. I have great difficulty in understanding people. In fact I don't catch a thing they say. I find their pronunciation is__21__ strange    for me to understand, and they speak__22__ that I can't  keep up with them. When I am on a bus, I ask the conductor something. He answers, but I don't understand. So he says it slowly in a high__23__, I still don't understand it. Then he gets angry and goes away.
    But I haven't  lost heart. I still enjoy__24__ English. I must keep on working hard__25__ it. I believe I'll speak English well soon.
    21.
    A.voice
    B.too
    C.speaking
    D.at
    E.so fast
    答案:B
    22.
    A.voice
    B.too
    C.speaking
    D.at
    E.so fast
    答案:E
    23.
    A.voice
    B.too
    C.speaking
    D.at
    E.so fast
    答案:A
    24.
    A.voice
    B.too
    C.speaking
    D.at
    E.so fast
    答案:C
    25.
    A.voice
    B.too
    C.speaking
    D.at
    E.so fast
    答案:D
    五、英译汉
    26.This is the most wonderful day of my life, because I'm here with you now.
    答案:今天是我一生中最美好的一天,因为我现在和你在一起。
    27.He is always making excuses for being late.
    答案:他总是为他的迟到找借口。
    28.He stopped smoking.
    答案:他已经戒烟了。
    29.I've lost interest in my work.
    答案:我对这份工作已经失去了兴趣。
    30.In no other country in the world can you find such plants as this one.
    答案:像这样的植物在世界上的其他任何一个国家都找不到。
    31.I'm thinking about a visit to Paris.
    答案:我在考虑去巴黎旅游。
    六、写作
    32.写作
    Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。
     
    Parents Are the Best Teachers
    内容需包括以下方面:
    1.你对“父母是最好的老师”的看法;
    2.举例说明你的观点。
     
     
    姓名:
    电话:
    专业:

    来校方式

    地址:必赢亚洲路75号必赢亚洲南校区
    联系电话:0371-55586786
    徐老师:18037302339 点击这里给我发消息
    雷老师:15617611081 点击这里给我发消息

    专业类别 | 自考专业 | 自考教务 | 远程专业 | 远程教务 | 新闻动态 | 研究生 | 网上报名 | 常用查询 | 关于我们 |
    郑州市大学路79号 咨询电话:0371-55586786
    版权归 必赢亚洲自考远程招生网 所有 豫ICP备13007023号
    招生处监督电话:400 086 0856