• 远程专业
  • 高升专
  • 专升本
  • 专本套读
  • 远程教务
  • 报考指南
  • 考试计划
  • 复习资料
  • 历年真题
  • 统考经验
  • 实践论文
  • 学士学位
  • 新闻动态
  • 学院新闻
  • 自考新闻
  • 远程新闻
  • 研究生
  • 办学许可证
  • 组织机构证
  • 网上报名
  • 自考报名
  • 成考报名
  • 手机报名
  • 常用查询
  • 自考成绩查询
  • 考试计划查询
  • 录取动态查询
  • 毕业证书查询
  • 论文成绩查询
  • 学位英语查询
  • 关于我们
  • 复习资料
    您所在的位置: 主页 > 远程教务 > 复习资料 >

    大学英语B3

    来源:未知 发表时间:2017-06-21 18:43 作者:admin 点击:
    大学英语B3
    一、交际英语
    1.- Peter, don't step on the grass.
    - ____________.
    A.It doesn't matter
    B.I can't do it
    C.Don't worry
    D.Sorry, I won't do it again
    答案:D
    2.- Thank you for inviting me.
    - _______
    A.I really had a happy time.
    B.Oh, it's too late.
    C.Thank you for coming.
    D.Oh, so slowly?
    答案:C
    3.- Thanks for your help.
    - __________
    A.My pleasure.
    B.Never mind.
    C.Quite right.
    D.Don't thank me.
    答案:A
    4.-How can I get to the cinema?
    -_________
    A.It's very far.
    B.Yes, there is a cinema near here.
    C.It's well known.
    D.Go down this street and turn left.
    答案:D
    5.- Could I borrow your car for a few days?
    - ________ 
    A.Yes, you may borrow.
    B.Yes, go on.
    C.Sure, here is the key. Enjoy your journey.
    D.It doesn't matter.
    答案:C
    二、阅读理解
    Newspapers, along with reporting the news, educate, entertain, and give opinions. An important way of reading a large, big-city newspaper is to put it into different sections. Can you find these separate sections: world news, national and local news, sports, business, entertainment, opinions, ads? Does your paper have other sections?
    News stories give facts, not the reporter's opinions. Some newspaper editorials (社论) come out with the writer's name, but many newspapers only carry editorials without putting the writers' names on.
    You can be a better reader if you know what to expect in a newspaper. For example, you can expect headlines to leave out unnecessary words. You can expect to find the most important facts in the leading paragraph (the first paragraph) of a news story. You can expect important news items to be on the front page. You can expect less important items to be on the inside pages.
    Most of all, the more you know about news of the present time, the more you will understand what is in the newspaper; important stories are generally presented one day and followed up on following days. So, an important way to read newspapers is reading one frequently.
    6.A good way to read a newspaper is to find separate sections and read according to your needs.
    A.T
    B.F
    答案:A
    7.To design ads might NOT be a newspaper reporter's work.
    A.T
    B.F
    答案:A
    8.From the text we know that newspaper headlines are what readers expect to read.
    A.T
    B.F
    答案:B
    9.If you are reading for major facts in the news stories, you should read the front page.
    A.T
    B.F
    答案:B
    10.The writer's suggestion to us is that we should read one newspaper frequently.
    A.T
    B.F
    答案:A
    Mr. Tom Forester lived by himself a long way from town. He hardly ever left his home, but one day he went into town to buy some things in the market. After he had bought them, he went into a restaurant and sat down at a table by himself. When he looked around, he saw several old people put glasses on before reading their newspapers, so after lunch he decided to go to a shop to buy himself some glasses too. He walked along the road, and soon found a shop.
    The man in the shop made him try on a lot of glasses, but Tom always said, "No, I can't read with these."
    The man became more and more puzzled(迷惑不解), until finally he said, "Excuse me, but can you read at all?"
    "No, of course I can't!" Tom said angrily. "If I was already able to read, do you think I would have come here to buy glasses?"
    11.Mr Forester lived ______.
    A.with his family in a city
    B.with his family in the countryside
    C.alone in a city
    D.alone in the countryside
    答案:D
    12.Tom ______ went into town.
    A.often
    B.always
    C.almost never
    D.everyday
    答案:C
    13.The old people in the restaurant read their newspapers ______.
    A.with glasses on
    B.with glasses off
    C.with glasses of beer in front of them
    D.with glass pipes in their mouths
    答案:A
    14.The shop Tom went into sold ______.
    A.drinking glasses and cups
    B.glass for windows and doors
    C.glasses for people who could not read
    D.glasses for people who could not see well
    答案:D
    15.What kind of mistake did Tom make?
    A.He went to the wrong kind of shop.
    B.He didn't try on all the glasses in the shop.
    C.He thought that a person who had not learned to read would be able to do so if he wore glasses.
    D.He left his money in the restaurant.
    答案:C
    三、词汇与语法
    16.There's ______water in the bottle. Don't throw it away.
    A.little
    B.a little
    C.a few
    D.few
    答案:B
    知识点:大学英语B\词法B\形容词B
    17.We'll go for a picnic if it ________tomorrow.
    A.isn't going to rain
    B.won't rain
    C.doesn't rain
    D.isn't raining
    答案:C
    18.Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.
    A.which
    B.that
    C.where
    D.on which
    答案:C
    知识点:13版书B
    19.- Write to me when you get home.
    - OK, I _______.
    A.must
    B.should
    C.will
    D.can
    答案:C
    20.Tom ________ more than twenty pounds on the novel.
    A.spent
    B.paid
    C.cost
    D.took
    答案:A
    四、完型填空
    Every year students in many countries learn English. Some of these students are children, the other students are young people. Why do all these people want to learn __21__? It is not easy to answer this question. Many boys and girls learn English at school. It is one of their subjects. Many people learn English because it is __22__ in their work. Some young people learn English for their higher studies because some of their books are written __23__ English. Other people learn English because they want to __24__ newspapers in English. Some people learn English because they want to work in the USA, England or Australia. English is very __25__ in our life.
    21.
    A.useful
    B.in
    C.read
    D.helpful
    E.English
    答案:E
    22.
    A.useful
    B.in
    C.read
    D.helpful
    E.English
    答案:A
    23.
    A.useful
    B.in
    C.read
    D.helpful
    E.English
    答案:B
    24.
    A.useful
    B.in
    C.read
    D.helpful
    E.English
    答案:C
    25.
    A.useful
    B.in
    C.read
    D.helpful
    E.English
    答案:D
    五、英译汉
    26.Can you express yourself clearly in English?
    答案:你能用英语清楚地表达自己的意思吗?
    27.Riding bicycles can save energy.
    答案:骑自行车能够节约能源。
    28.The moon looks much bigger than any other stars in the sky.
    答案:月亮看起来比天空中任何其他星星都要大的多。
    29.This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.
    答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系。
    30.I'm thinking about a visit to Paris.
    答案:我在考虑去巴黎旅游。
    31.I would appreciate it if you would just let me deal with this case.
    答案:如果你能让我独自处理这桩案件,我将不胜感激。
    六、写作
    32.写作
    Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。
     
    Should the University Campus be Open to Tourists?
    内容提示:
    1.校园是否应对游客开放,人们看法不同,说明你的观点;
    2.阐述你的理由。
     
    姓名:
    电话:
    专业:

    来校方式

    地址:必赢亚洲路75号必赢亚洲南校区
    联系电话:0371-55586786
    徐老师:18037302339 点击这里给我发消息
    雷老师:15617611081 点击这里给我发消息

    专业类别 | 自考专业 | 自考教务 | 远程专业 | 远程教务 | 新闻动态 | 研究生 | 网上报名 | 常用查询 | 关于我们 |
    郑州市大学路79号 咨询电话:0371-55586786
    版权归 必赢亚洲自考远程招生网 所有 豫ICP备13007023号
    招生处监督电话:400 086 0856